communicatie die verbindt

Referenties

Wat klanten over HiepaWorks zeggen…

 

Het weLogo INGrken met HiepaWorks is voor managers en recruiters een verademing. Het resultaat van hun aanpak zijn vacatureteksten die echt uitleggen wat er van kandidaten gevraagd wordt en waarin de cultuur en de verandering van ING als bank goed naar voren komen. Ook dit jaar, 2015, is HiepaWorks actief voor ING in Nederland.”

Monique Hulsman, Expert Arbeidsmarktcommunicatie ING Nederland

 

Logo Radboudumc“HiepaWorks is op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie de partner van het Radboudumc voor het schrijven van (vacature)teksten, het ontwikkelen van proposities en voor het definiëren van wervingsbeloftes. Het fijne aan de samenwerking met HiepaWorks is dat zij echt samen met ons gaan voor het product dat aanspreekt bij onze doelgroep, maar dat ook in lijn is met hoe en wat wij over onze organisatie willen communiceren. Kortom een gedegen partner met business impact.”

Niels Groenendijk, Recruitment Partner Radboudumc

 

Logo InnovationQuarter“André Hengeveld heeft InnovationQuarter ondersteund met de communicatie rondom programma’s zoals de actieagenda ‘Slim gemaakt in Zuid-Holland’ en projecten rondom duurzame waterstofproductie. André werkt zich snel in en helpt proactief mee om de boodschap zo helder mogelijk te communiceren. Hij helpt met de regie om een boodschap wat betreft inhoud en vorm af te stemmen op de juiste doelgroepen. André kan met opgelegde deadlines werken en is een prettige persoonlijkheid met een groot netwerk die specifieke en complementaire kennis op de juiste manier aan een groep kan toevoegen.”

 Theo Noordman, Project Developer Innovation Quarter